top of page

MEGHAN CARRASQUILLO

Intervjuad i samband av filmen 'The Squad' [State 46 Films]


Bildrättigheter, Press.


När hörde du först talas om 'The Squad'?

– Jag skickade faktiskt in mig själv som castingförslag genom en roll sättnings-hemsida online. Jag minns när jag fick provspelningen, för jag var på inspelningen av en annan film när jag öppnade min e-mail och såg provspelningssidorna bifogade. Jag blev så uppspelt över det. Jag visste att det var en film jag ville vara del av i nån slags kapacitet.. jag minns att jag tänkte, "Skrivandet är så bra", och olikt allt annat jag hade läst förut. Jag började omedelbart förbereda mig inför audition.


Visste att jag var tvungen att ha rollen.


Även om din karaktär inte har en enorm garderob så har Gina helt klart massor av personlighet. Hon är väldigt kul.. men skulle samtidigt skjuta skallen av oss alla utan att blinka. Hon hade lätt kunnat framstå som en overklig karaktär men du håller henne förankrad i verkligheten och hon blir bara än mera hotfull, tack vare det. Du sätter verkligen G:et i Gina?

– Jag såg att Gina hade många lager... hon behövde vara nån som inte bröt ner under stress, aldrig nånsin. Jag såg på Gina som något av en schackspelare som tänkte ett steg före, och planerade sitt nästa drag i allt och gällande allt och alla. Jag visste att hon måste spelas med en känsla av makt som kändes av bara hon kommer in i rummet och jag ville också göra det väldigt tydligt, att hon inte var nån som någonsin skulle låta sig bli ifrågasatt bara på grund av sitt utseende... hon hade hjärnan med. Hon behövde vara flirtig men också ha attityd och vara redo, alltid... för att gå ut i strid för sina systrar. Och för att jag skulle kunna porträttera allt detta här vart jag tvungen att hålla allt så jord-nära som möjligt. Gina är en "inget nonsens, jag tar ingen skit" typ av karaktär och jag såg till att förbereda mig för rollen varenda dag i en månad i sträck innan det att jag kom in för att spela rollen som Gina.


Är inkonsekventa roller svårare att spela?

– Jag skulle inte säga att det är svårare, nej. Jag tror att varje karaktär man tar på sig som skådespelare kommer att ha sina utmaningar. Jag visste exakt vilka karaktärsval som jag gjorde, för att hålla tittarna på kanten av sina stolar, då jag än var i bild. Dom karaktärer som ibland verkar vara inkonsekventare kan ibland vara de roligaste att få spela.


Gina och hennes tjejkompisar gör till synes allt vad de vill. Utan mycket tanke på vilka konsekvenser detta kommer att få för varken dem själva, eller andra. Hur tror du att vår trio, särskilt Gina, kom till den punkten?

– Gina och hennes kompisar kommer från fosterhemssystemet. Dem är vana vid att leva varje dag som om det kunde vara deras sista. Och de har rört om i grytan, och tagit risker, ända sedan de lärde sig sina A, B och C. Speciellt Gina som kallar det som hon ser det framför sig. Den mesta av tiden helt ofiltrerat, den delen av henne har aldrig för- ändrats. Var och en av tjejerna har definitivt en viktig kompetens, då när det kommer till att ha sin egen roll inom denna dynamiska trion.


Du, Alea Hansinger och Grace Evans är det bankande hjärtat för den här filmen. Den skulle inte ha haft samma dynamik, utan energin emellan er tre. Hur såg ni tjejer till att repetera och förenas för att nå fram till de?

– Grace, Alea och jag tillbringade definitivt våran fritid med att knyta an! Vi kunde gå och äta, gå till gymmet... eller till och med bara gå till varandras hotell för att läsa manuset, eller bara för att prata om livet i allmänhet. Vi lärde känna varandra på en personlig nivå. Och vi fick mer respekt för varandra både som skådespelerskor och som vanliga människor. Vi håller fortfarande kontakten även nu efteråt! Vi textar, och vi ringer, och till och med umgås när vi väl får chans att hälsa på varann. Alla av våra tre personligheter är lika olika i det verkliga livet som våra karaktärers är i filmen... men det liksom bara funkar, ändå!


Jag älskar mina tjejer!


Hur kom du först in på skådespeleriet, vad tror du ditt intresse kom ur?

– Jag började med att uppträda när jag var ett litet barn.. men det var däremot inte innan det att jag studerade på college som jag verkligen bestämde mig för att skådespeleri var min absoluta passion. Men det jag visste var det att jag ville skänka glädje till alla dem runt omkring mig från detsamma som varit det som givit mig mest glädje i mitt liv.


Har denna upplevelsen av att ha spelat någon så rå, men ändå hittat den mänskliga förståelsen för henne.. påverkat och influerat vad du vill göra härnäst. Vilka slags roller letar du efter och vill du göra nu.. efter Gina?

– 'The Squad' har definitivt påverkat, och influerat.. de roller som jag vill spela i min skådespelarkarriär som jag går framåt. Jag har börjat bana en väg för mig själv som pekar mot kraftfulla roller som fångar in och berättar fängslande historier för kvinnor. Och jag skulle älska att ta och djupdyka ner mer i action- och drama-genrerna. Jag skulle vilja kunna spela en mängd variation av olika slags karaktärer, under min livstid i den här industrin. Men viktigast av allt... vill jag att varje enskild roll jag spelar ska sticka ut, på sitt alldeles eget speciella sätt.


INTERVJU DE DANIEL JOHN
bottom of page